Tuesday, July 10, 2012

SATU >> Kepada Awak ; Memang susah awak nk paham kan apa yang saya cakap ? Apa awak ingat saya ni anak patung ke yang boleh guna sesuki hati awak ? Dah cukup untung saya still okay rep text awak semua even macam malalut apa yang saya rep. Saja nak perli perli sebab nak tengok reaksi awak macamana. Tapi awak lagi kejam sebenarnya kan. Tak geti menghargai langsung orang yang sentiasa mencuba yang terbaik untuk awak. Tak boleh tunggu lama skit. Mula dah buat hal sampai saya susah nak terima awak lagi. Harap faham. Maafkan saya.


DUA >> Kepada awak ; Kenapa sampai sekarang awak masih lagi pekak ? Tak sedar tak ambil penting segala apa pun yang pernah cakap nasihat kat awak. Saya tak mintak awak sedar apa yang saya pernah buat untuk awak tapi saya nak awak buka hati awak untuk terima. Jangan berkeras sangat awak tak akan dapat apa apa pun. Nanti kalau tak ada orang nak kawan dengan awak, baru awak boleh sedar. Macamtu ke ? Semua ada sebab kenapa saya cakap dengan awak macamtu. Cubalah bangun. Jadi orang baru. 


TIGA >> Kepada awak ; Takkan asyik saya jaa yang kena mula semua ? Nampak sangat saya ni yang cuba nak keep in touch dengan awak. Awak pun macam apa jaa . Bila ada hal penting, nak story atau nak tahu something baru nak text kol saya semua. Kalau tak, haram satu pun tak pernah ada. Nak jadi kawan ke tak nak ? Jangan laa pandai berjanji tapi tak buat. Awak kata nak cuba kan. Cuba awak tunjuk penghargaan skit, jangan nak ego sangat. Lain laa kalau tak nak kawan dengan saya lagi. Saya okay ja asalkan awak jujur.


EMPAT >> Kepada awak ; Apa masalah awak sebenarnya hah ? Kalau nak jumpa buat laa cara nak jumpa. Tak payah nak condemn bagai then menyakitkan hati orang. Salah ke saya tegur awak semua ? Kalau tak boleh terima cakap ja laa. Saya tegur pun bukan tengking maki maki semua kan. Kalau rasa nak tolong, ikhlaskan laa hati. Jangan nak tukar belit cerita then buat alasan lapuk. Kalau ada masalah, cakap depan depan. Jangan dok main hembus ja. Tanya elok elok lain kali. Baru orang tak terasa hati.

No comments:

Post a Comment